Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/10/104110/blogg.anoo.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 275 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/10/104110/blogg.anoo.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 275 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/10/104110/blogg.anoo.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 275 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/10/104110/blogg.anoo.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 275

Anoo

en blogg om skrivande

Anoo är mer hemma i Burma (Myanmar) – så sant!

Enligt Skövde Nyheter är jag mer hemma i Burma än i Sverige och det har de helt rätt i! Varför det är så vet jag fortfarande inte. Häromdagen pratade jag med någon som kommer från Burma/Myanmar och han fick knappt en syl i vädret. Jag ursäktade mig med att jag sällan pratar mycket på svenska eller finska (mitt modersmål), men när jag pratar burmesiska, tar orden aldrig slut…

SN 2014-12-31 sidan 14

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/10/104110/blogg.anoo.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
- No Comments on this Post -

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *